Vážené studentky a vážení studenti!

Vedení fakulty připravilo anketu hodnocení výuky studenty. Máte možnost elektronickou formou se vyjádřit k předmětům, které jste v letním semestru akademického roku 2003/2004 absolvovali, k přednášejícím, cvičícím i zkoušejícím. Anketa Vám bude otevřena do 17.listopadu 2004, pak se Vaše odpovědi zpracují a výsledky budou zveřejněny (podle níže uvedených pravidel) začátkem roku 2005.

Anketu najdete na adrese https://anketa.feld.cvut.cz. Anketa je anonymní, přestože se do ní přihlašujete svým hlavním přístupovým jménem a heslem. Abychom podpořili Vaši důvěru, několik studentů doktorského programu mělo možnost se podrobně seznámit se zdrojovými kódy a zajištění anonymity ověřit. Jejich jména a kontakt na ně můžete získat z hlavní stránky ankety.

Po přihlášení na hlavní stránce ankety se Vám zobrazí seznam předmětů, které jste absolvovali a můžete je hodnotit. Předměty a jejich vyučující můžete hodnotit jednotlivě a postupně, odeslané hodnocení již nemůžete opravit ani zobrazit.

Výsledky budou přístupné všem studentům, kteří vyplní alespoň jeden z předmětů, které mohli hodnotit, dále všem studentům, kteří jsou na fakultě prvním rokem a všem učitelům.

Anketu chceme opakovat po skončení každého semestru a učinit z ní nástroj zpětné vazby, který pomůže zkvalitnit výuku a odstranit nedostatky. Tento první běh považujeme za zkušební, ze kterého vedení fakulty ani vedoucí kateder nebudou vyvozovat žádné důsledky, ale získají z něj představu o zájmu a přístupu studentů a další zkušenosti, které využijeme při přípravě dalšího běhu. K souboru otázek se můžete vyjádřit i Vy, své připomínky posílejte na adresu anketa@fel.cvut.cz.

Prof.Ing. Vladimír Kučera, DrSc.Dr.h.c., děkan