Mimořádný termín přijímací zkoušky do bakalářských programů

  1. Děkan Fakulty elektrotechnické vyhlašuje mimořádný termín přijímací zkoušky do bakalářských studijních programů na den 11. 9. 2006. Zkouška se bude konat v budově ČVUT FEL, Technická 2, Praha 6 od 9.15.
  2. Mimořádného termínu přijímací zkoušky se mohou zúčastnit uchazeči, kteří:
    1. Nepodali přihlášku do studia do 31. 3. 2006, avšak podají (zašlou poštou) přihlášku na PEO (viz Přijímací řízení do bakalářských programů), včetně potvrzení o zaplacení manipulačního poplatku) do 21. 8. 2006 (úřední hodiny PEO v době prázdnin jsou pouze ve středu od 9 do 11 hod.). Ověřené kopie vysvědčení ze střední školy ani potvrzení známek z matematiky a fyziky není třeba přikládat (přijímací zkouška v mimořádném termínu nebude promíjena).
    2. Podali přihlášku do 31. 3. 2006 (zaplatili manipulační poplatek), nedostavili se k přijímací zkoušce, avšak podají (zašlou poštou) na PEO FEL do 21. 8. 2006 písemnou žádost o povolení přijímací zkoušky v mimořádném termínu.
  3. Pozvánky k přijímací zkoušce v mimořádném termínu nebudou rozesílány. Přijímací zkouška v mimořádném termínu se nebude promíjet. Přijímací zkouška probíhá formou písemného testu z matematiky v rozsahu učiva gymnázií a středních odborných škol. Nelze používat literaturu v žádném provedení.
  4. K přijímací zkoušce v mimořádném termínu je třeba si přinést:
    1. Občanský průkaz
    2. Maturitní vysvědčení (originál), pokud uchazeč do mimořádného termínu přijímací zkoušky složil maturitu
    3. Nejméně 20 archů papíru formátu A4
    4. Pero, tužku, gumu, pravítko, kalkulačku
  5. Výsledky přijímací zkoušky v mimořádném termínu (počty bodů z testu) budou zveřejněny 11. 9. po 14:00 hod. na webu FEL a nástěnce PEO. Počet bodů potřebný pro přijetí bude zveřejněn na webu fakulty 12. 9. 2006. Uchazeči, kteří dosáhnou stanoveného počtu bodů, se dostaví k zápisu v náhradním termínu dne 25.9.2006 v 9:00.
  6. Další podmínky stanoví pravidla přijímacího řízení schválená AS FEL.

prof. Ing. Zbyněk Škvor, CSc., děkan