Druhý ročník "Středoškolská technika 2008"

V rámci propagace ČVUT a jejích fakult se uskuteční dne 18. června 2008 ve 4. patře dejvické budovy Fakulty strojní druhý ročník setkání a prezentace prací studentů středních škol "Středoškolská technika 2008", "Stretech 2008".

V současnosti je přihlášeno cca 80 příspěvků cca 140 autorů ze cca 40 škol, řada z nich velmi rozsáhlých a komplexních, na vysoké úrovni.

Jménem organizačního výboru bych Vás chtěl požádat o aktivní účast.

Konference Stretech2008 proběhne od 10 do 12 hodin posterovou formou. Dále budou prezentace na notebooku a také formou modelů. Prezentace všech prací poběží současně. Další informace uvádíme aktuálně na webové stránce konference: http://www.fsid.cvut.cz/stretech.

Vaše přítomnost, jakožto odborníků z daného oboru, a též zájem o prezentované práce středoškoláků by velmi přispěl k prezentaci Vaší fakulty. Chtěli bychom Vás požádat, abyste se studenty a také s jejich doprovázejícími pedagogy podiskutovali o jejich příspěvcích. Doufáme, že tak společná komunikace přispěje ke zvýšení zájmu o studium na ČVUT. Aktivní přítomnost pracovníků ČVUT na loňské konferenci Stretech 2007 byla středoškoláky, jejich doprovodem velmi dobře hodnocena.

Za organizační výbor:
Ing. Karel Vítek, CSc.
Ústav mechaniky, biomechaniky a mechatroniky
Fakulta strojní ČVUT v Praze