V Praze dne 10. března 2010

Vážené členky, vážení členové akademické obce ČVUT FEL,

volební komise AS FEL vyhlásila na dny 16. a 17. března 2010 (úterý a středa) řádné volby do akademického senátu Fakulty elektrotechnické. Formát voleb je shodný jako v předešlých volbách do AS FEL, tj. volba je tajná a je realizována vhozením hlasovacího lístku s označenými kandidáty do volební urny, umístěné ve volební místnosti. Na hlasovacím lístku je možné označit (zvolit) libovolný počet kandidátů. Voleb se účastní celá akademická obec FEL.

Budou připravena dvě volební místa, jedno v budově Fakulty v Dejvicích, ve studovně T2: D2-28 v přízemí (v bývalé fakultní knihovně), druhé v budově fakulty na Karlově náměstí (E-1) v předsálí Zengerovy posluchárny KN:E.107 (bývalá K1). Obě místa budou otevřena v době od 8:30 do 16:30 po oba volební dny.

Volby jsou dle Volebního a jednacího řádu platné v případě, že volební účast všech členů AO FEL přesáhne 15 %.

Hlasovací lístky k dispozici přímo ve volebních místnostech nebo si je můžete stáhnout z webových stránek fakulty a dopředu vyplnit před příchodem do volební místnosti.

Volba má být tajná a průkazná, proto volič předloží volební komisi ve volební místnosti hlasovací lístek přeložený tak, aby nebylo vidět, jak byl upraven; volební komise na základě předloženého průkazu zaměstnance či průkazu studenta provede identifikaci voliče, orazítkuje hlasovací lístek a umožní voliči jej vhodit do hlasovací urny. Neorazítkovaný volební lístek je neplatný.

Za volební komisi

Ing. Radek Sedláček, Ph.D.
Ing. Ivana Nosková