Začíná další série přednášek eClub ČVUT

I v tomto semestru se v eClubu ČVUT setkáme s úspěšnými osobnostmi ze světa byznysu. První přednáška se uskuteční v úterý 1. října od 17:00 v prostorách Era svět na Jungmannově náměstí. Hostem bude prof. Michal Pěchouček, který přijde představit příběh úspěšné firmy Cognitive Security, která vznikla na FEL.

Hostem dalšího setkání (8. 10.) bude Zdeněk Paškevic - Mobile Devices Program Manager ve společnosti Samsung, Bude to jedinečná příležitost dozvědět se vše o nových Samsung hodinkách, nebo o nejnovější vlajkové lodi Galaxy phablet Note 3. Samozřejmě si budete moci tato zařízení i osahat. Pokud byste tuto prezentaci nestihli, nevěšte hlavu, budete na to mít celé dva týdny (od 10. 10.), kdy pro vás spolu se Samsungem připravujeme prezentace jak na Karlově náměstí, tak v Dejvicích.

15.10. nás v eClubu navštíví Štěpán Bechynský ze společnosti Microsoft. Tématem jeho přednášky bude technologie Internet of Things a její nové možnosti. Je to skvělou příležitost dozvědět se o novinkách z oblasti kontextově orientovaných aplikací a seznámit se s trendy ve vývoji aplikací pro mobilní a přenosná zařízení obecně.

Rozpis dalších přednášek a míst konání naleznete na stránce http://www.eclub.cvutmedialab.cz/.