Nastupujete do prváku? Máme pro vás tipy, kde potkat budoucí spolužáky

Nastupujete po prázdninách do prváku na FEL? V tom případě:

  1. Zapište se včas do studia, letos pouze online
  2. Prostudujte si Průvodce prváka (pruvodcecvut.cz), HELP! - webový rozcestník pro prváky od studentského klubu ±FEL a oficiální fakultní informace pro nově nastupující
  3. Připojte se na fakultní Discord - virtuální komunita tam každý den roste, skvěle se baví a sdílí užitečné informace
  4. Seznamte se osobně s budoucími spolužáky a spolužačkami na seznamováku pro feláky

 

První tři body zvládnete online; setkávání je naštěstí konečně možné i mimo virtuální prostor. Neváhejte proto vyrazit na jeden z termínů seznamováku pro feláky! Obzvlášť v prvních semestrech všichni spolužáci zdůrazňují důležitost vzájemné spolupráce a podpory. Proto je seznamovací kurz podstatnou součástí zahájení studia.

Týdenní seznamovací kurzy proběhnou v září ve fakultním sportovním středisku v Temešváru na břehu Orlické přehrady. Do programu budou zahrnuty míčové hry, windsurfing, další vodní sporty nebo cyklistika. Kromě sportování se můžete zúčastnit i konzultací z matematiky nebo besedy "průvodce prváka". 

Více informací, plánované termíny i instrukce pro přihlášení na seznamovák najdete na webových stránkách Ústavu tělesné výchovy a sportu ČVUT. 

Máte-li nějaké otázky, ptejte se přímo studentů prostřednictvím zeptejse@fel.cvut.cz nebo ve facebookové skupině Zeptej se FEL. Dotazy k seznamovákům ráda zodpoví také organizátorka Mgr. Jitka Drahorádová prostřednictvím jitka.drahoradova@cvut.cz.

V září se těšíme na viděnou!