Studentská anketa za zimní semestr 2023/2024 otevřena

Vstup do ankety

Anketní lístky je možné vyplnit na standardní stránce aplikace ankety. Vyplnění ankety je zcela anonymní, studenti ale mají možnost odkrýt svou anonymitu. Anketa je určena i pro naše čerstvé absolventy.

Význam ankety

Základním smyslem ankety je poskytnout vyučujícím a vedení fakulty zpětnou vazbu, která napomůže zlepšení kvality výuky a prostředí na fakultě. Výsledky studentské ankety se velice zodpovědně zabývají vedoucí kateder, garanti studijních programů a děkan fakulty.

Kromě toho, že se studentky a studenti vyjadřují k předmětům a učitelům, mají možnost se vyjádřit také k životu na fakultě v rámci dvou nepředmětových anketních otázek:

  • Které služby fakulty oceňujete a které další byste uvítali?
  • Jaká máte očekávání od nově vznikající funkce fakultního ombudsmana? Máte problém, se kterým byste se na něj obrátili?

Slosování ankety

Také v tomto semestru budou z účastníků ankety vylosováni 3 výherci, kteří získají cenu v hodnotě 7000 Kč na elektroniku dle vlastního výběru. Za každý anketní lístek vyplněný do 18. února 2024 přitom získává student/studentka do slosování jeden los. Každý účastník slosování může získat jen jednu výhru (výherci z minulého běhu ankety).

Výsledky ankety za letní semestr 2022/2023

10. ledna 2024

doc. RNDr. Veronika Sobotíková, CSc., proděkanka
doc. Ing. Ivan Jelínek, CSc., správce ankety

 

Termíny ankety  
10. ledna 2024 otevření ankety pro úspěšně ukončené předměty
18. února 2024 slosování ankety a přepnutí i do jen zapsaných předmětů
25. února 2024 uzavření ankety
18. března 2024 vyvěšení ankety i s vyjádřením učitelů
12. dubna. 2024 zveřejnění vyjádření vedoucích kateder, garantů programů a děkana