Paralelka 113
Předmět: | B0B99PRPA- Procedurální programování (pro EK a EEM) | Semestr: | Zimní 2019/2020 |
Počet studentů: | 19 | č. paralelky: | 113 |
1.-14. (sudý a lichý) týden podle Časového plánu | středa 16:15 - 17:45 | Učitel: O. Nentvich | Místnost: T2:H1-130 |
Poř. číslo | Příjmení a jméno studenta | Ročník a kruh | Docházka | Zápočet | Login / Email | |||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 1 0 |
1 1 |
1 2 |
1 3 |
1 4 |
1 5 |
||||||||||||
1 | Plaček Jan | 1/13 | placeja4@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
2 | Plíhal Pavel | 1/13 | plihapav@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
3 | Plšek Pavel | 1/13 | plsekpav@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
4 | Procházka Ondřej | 1/13 | prochon5@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
5 | Prokop Marek | 1/13 | prokoma9@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
6 | Ptáček Jakub | 1/13 | ptaceja8@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
7 | Ringsmuth David | 1/13 | ringsdav@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
8 | Sapíková Josefína | 1/13 | sapikjos@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
9 | Sibgatullin Timur | 1/13 | sibgatim@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
10 | Šimeček Richard | 1/13 | simecric@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
11 | Šimek Jan | 1/13 | simekj20@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
12 | Skalička Jan | 1/13 | skalija6@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
13 | Smereková Sofia | 1/13 | smeresof@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
14 | Sobotka Milan | 1/13 | sobotmi1@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
15 | Špalíček Petr | 1/13 | spalipet@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
16 | Spejchlík Ladislav | 1/13 | spejclad@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
17 | Špicar Jakub | 1/13 | spicajak@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
18 | Svoboda Matěj | 1/16 | svobom84@fel.cvut.cz | |||||||||||||||||||||||
19 | Syrovátka Michael | 1/13 | syrovmi2@fel.cvut.cz |
Stránka vytvořena 13.1.2020 14:16:37, Zimní 2019/2020, připomínky k obsahu.