Simulátor Cessna

Vážení kolegové,

v rámci Fondu na podporu celoškolských aktivit v roce 2011 získal Ústav letecké dopravy možnost nabídnout využití našeho leteckého simulátoru širší skupině zájemců. Dovoluji si Vám proto nabídnout možnost zdarma využít náš letový simulátor. Jedná se základní simulátor jednomotorového vrtulového letounu vhodného pro nácvik jednoduché i pokročilejší pilotáže.

V této fázi projektu se může přihlásit každý zaměstnanec, nebo student ČVUT, který by si rád let na simulátoru vyzkoušel. Předpokládáme, že každý bude mít simulátor k dispozici přibližně na dva 90minutové lety. V případě příliš velkého zájmu budou upřednostněni ti zájemci, kteří řeší projekty, nebo jiné vědecké práce související s leteckou dopravou, při nichž by jim pochopení pilotáže letounu mohlo pomoci. Ostatní zájemci, kteří mají pouze zájem o pochopení pilotáže letounu, budou moci let vykonat v případě volné kapacity.

Přihlášky a veškeré informace na emailu: cessna@fd.cvut.cz.

V přihlášce prosím uveďte Vaše zařazení v rámci ČVUT, zda máte zájem o nějaký konkrétní problém spojený s pilotáží, a kontakt na Vás. Následně Vás kontaktuje instruktor a domluví si s Vámi individuální plán letu a datum.

Ing. Jakub Hospodka, Ph.D.
Ústav letecké dopravy
ČVUT FD v Praze